Behandlingar

Ögonfransförlängning:

Hur går singelmetoden till

Med singelmetoden fäster man en singel syntetfrans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade för att inte skada dina egna fransar. Beroende på dina egna fransar och ögonform bestämmer vi tillsammans den längd och form som passar dig, varje öga får 60-150 nya fransar och resultatet blir vackra långa fransar som ser naturliga och äkta ut. Fransarna är gjorda av syntet mink vilket innebär att dom inte är äkta djur hår, dessa fransar är 0.12 - 0.20mm i tjocklek. Vi fyller på alla fullvuxna fransar, det vill säga att bebis fransarna låter vi växa i fred.

Volymfransar/ Russian Volume
Volymfransar är den senaste tekniken inom fransförlängning! Metoden är även kallad 2D, 3D, 4D och 5D. Detta ger ett fylligare resultat med mycket volym och ''fluff'' på ett naturligt sätt.  

Metoden är lika skonsam som vanliga singel fransar om inte skonsammare då man använder mycket tunnare fransar.

När man gör vanliga singels använder man en tjocklek på 0,12-0,20 mm, men när man gör volymfransar använder man tjocklek 0,07 mm och då kan du sätta upp till 4 separerade fransar på en naturlig frans för att få samma vikt som en 0,15-0,20 mm frans!

Hållbarhet
En korrekt applicerad ögonfransförlängning håller normalt 3-5 veckor. De flesta har mer än 50% av sina lösfransar kvar efter ca 3 veckor varvid en normal påfyllning rekomenderas. Hållbarheten kan variera i olika cykler, samt att man kan tappa fransar ojämnt. Boka då en påfyllning för att snygga och jämna till fransarna.
Många faktorer spelar in i hur väl en fransförlängning håller.
Din egen frans livscykel är normalt 6-8 veckor. Den faller sedan naturligt av och en ny frans växer ut. Vissa personers fransar byts ut snabbare, de måste ofta komma tillbaka redan efter ca 2-3 veckor för en påfyllning. Växer ditt hår och naglar snabbt så gör förmodligen dina fransar det också!

Skötsel
En del personer har väldigt ”oljiga” fransar naturligt. Det gör att lösfransen kanske inte fäster lika bra på din egen frans. Var noga med att tvätta ögonen ordentligt och inte använda några oljor innan din fransförlängning.
Så här sköter du din ögonfransförlängning:
* Ju försiktigare du är, desto bättre håller din fransförlängning.
* Tvätta inte ansiktet de första 24 timmarna efter behandlingen, detta för att ge limmet 100% möjlighet att härda.
* Minimera användandet av produkter på ögonen, som tex eyeliner och ögonskugga. Speciellt oljebaserade produkter.
* Mediciner, stress, hormoner, graviditet kan påverka dina fransar negativt.
* Ingen träning och bastu dem första 36 timmarna då vattenångan kan lösa upp limmet.
*Tvätta  fransarna en gång om dagen med baby schampo och en borste (ev natusan baby schampo)
* Gnugga inte ögonen. Dra aldrig i fransana då din naturliga frans kan åka av med.
* Använd ingen mascara
* SIST MEN INTE MINST. JÄTTEVIKTIGT ATT NI TVÄTTAR FRANSARNA TVÅ GÅNGER OM DAGEN MED FRANSRENGÖRING, SOM NI KAN KÖPA HOS OSS!!

Permanent Ögonfransböjning:
Det är det perfekta valet för de personer som inte vill ha ögonfransförlängning utan ha sina egna ögonfransar. Behandlingen tar ca 60 min och sedan har du perfekt böjda fransar som håller upp till 8 veckor.

Prislista